Promocijsko orodje Transformer je patentiran produkt lastnega razvoja in lastne izvedbe podjetja Kreativlab.Promocijsko orodje TRANSFORMER je edino promocijsko orodje, ki omogoča skoraj neomejeno število načinov postavitve. Na voljo so različne opcije kompletov iz katerih lahko postavljate različne oblike promocijskih površin, odvisno od namena in možnosti lokacije postavitev. Nekaj osnovnih oblik postavitve , ki jih omogoča orodje najdete na spodnjih fotografijah.

Vsi elementi promocijskega orodja TRANSFORMER so lahki, kompaktni , trdni in odporni na vremenske vplive, zato jih, v skladu z navodili, lahko uporabljate v vseh vremenskih razmerah.

Zaradi trdnosti posameznih elementov, se pri postavitvah ‘pingvin’ in drugih, robovi ne vihajo in zvijajo. Pri uporabi v skladu z navodili je možna postavitev tudi v rahlem vetru ali dežju.

Elemente promocijskega orodja TRANSFORMER lahko sestavljate v ravne ali poljubno zalomljene stene, zaprte oblike, kot recimo tristrana prizma, totem, kvadrat, šestkotnik, v različne globinske postavitve, vstopne portale, okvirje projekcijskih platen ali plazma zaslonov, sprednjih stranic govorniških pultov ali večjih omizij, ..., vse do postavitev ‘pingvinov’, promocijskih pultov in različnih kombinacij vsega naštetega.

Potisk promocijskega orodja TRANSFORMER je možen iz obeh strani, zamenjava vizualij je enostavna in cenovno ugodna.

Za več informacij in katalog nas kontaktirajte na marko@kreativlab.si ali na kontaktno številko 00386 41 662484.

Prenesite PDF katalog promocijskega orodja TRANSFORMER

 

Transformer – promocijsko orodje za vas
Promocijsko orodje TRANSFORMER je edino promocijsko orodje, ki omogoča skoraj neomejeno število načinov postavitve.