LOKACIJA »exclusive«    -  Posestvo Jandala

 

Iščete lokacijo za vaš dogodek, ki je drugačna, edinstvena, nedostopna širši množici in zato ekskluzivna, res posebna in takšna, ki preseneti in očara vse udeležence?
 

Sedaj ste jo našli!

 
Lokacija: Kjer se čas ustavi, Posestvo Jandala
Le redki so prostori, ki so bili ustvarjeni z namenom, da obiskovalcem spremenijo stanje zavesti. Tu se čas ustavi. Misli pobegnejo. Utopiš se v mir in tišina v glavi ti ugaja. Le nekaj kilometrov stran, v Srbiji, se transformiraš. 
 

Kje: Srbija,  narodni park Fruška gora - Novi Sad.

Spletna stran posestva

 
V neokrnjeni naravi in čudovitim pogledom na Donavo, posestvo ponuja: veliko in manjšo seminarsko dvorano, ki je primerna za delo med 10 do 70 oseb (z vso pripadajočo potrebno tehniko,(ozvočenje, projekcija). V poslopju  z dvorano so na voljo tudi sanitarije (M,Ž), ločeni tuši ter garderobe.
Na posestvu je na voljo namestitev za 16 oseb (v dvoposteljnih sobah in kaščah) (oz. opcijsko namestitev za 20 oseb), finski zunanji jakuzzi, finska savna, zunanja terasa in tuš pred savno, zunanji prostor za delavnice, restavracija za vašo uporabo, kuhinja, zunanja in notranja jedilnica, dve vrtni kašči (uti) za izvedbo delavnic idr...
Možen je samo najem celotnega posestva. Posamično, se ne oddaja.
Najemniku je zagotovljena ekskluzivnost in diskretnost saj zunanji obiskovalci nimajo dostopa na posestvo.

Če potrebujete ali želite, nudimo tudi pomoč pri organizaciji dogodka in njegovi vsebini ali pomoč pri drugih potrebnih informacijah. 


Več na marko@kreativlab.si ali 00386(41)662484

 

Exclusive

Exclusive
Exclusive
Exclusive
Exclusive
Exclusive
Exclusive
Exclusive
Exclusive
Exclusive
Exclusive
Transformer – promocijsko orodje za vas
Promocijsko orodje TRANSFORMER je edino promocijsko orodje, ki omogoča skoraj neomejeno število načinov postavitve.